HiKOKI service


Bij HiKOKI zijn we er trots op dat we altijd voldoen aan de standaard van de professional. Het leveren van de meest krachtige en betrouwbare power tools is maar een deel van de diensten die we leveren. Want waar zelfs de beste power tools een beetje aandacht nodig kunnen hebben, kan de professional soms ook wat hulp of advies gebruiken. Wij zijn er om jou en je power tools te ondersteunen, wanneer dan ook.

3 jaar garantie op power tools
+ 2 jaar garantie op de AC Brushless motoronderdelen

3 jaar power tool garantie.
Voor HiKOKI machines, inclusief accu’s en acculaders, garanderen we fabrieksgarantie voor een periode van 3 jaar vanaf de aankoopdatum van een HiKOKI product gekocht bij een erkende HiKOKI dealer. Online registratie is niet meer vereist. Bewaar het aankoopbewijs met modelnaam en serienummer en wij zorgen voor de service.


+2 jaar garantie op de AC Brushless motoronderdelen.
Naast de gratis fabrieksgarantie van 3 jaar, biedt HiKOKI 2 jaar extra fabrieksgarantie voor motoronderdelen van AC power tools met Brushless motor (machines op netstroom met een koolborstelloze motor). Hiermee komt de totale garantieperiode van alle AC brushless machines op 5 jaar!

Meer informatie over de HiKOKI garantie*

* Registratie is niet meer vereist. HiKOKI producten kan u hier nog steeds registreren ten behoeve van uw eigen administratie.

Aanmelden

Nieuwe gebruiker? Registreer hier.

Gebruikersnaam / E-mailadres
Wachtwoord Wachtwoord vergeten?