WINNAAR IF PRODUCT DESIGN AWARD 2018 26 maart 2018

Hitachi Power Tools is bekroond met de iF design award 2018, de wereldberoemde designprijs. Het is onze 11e award in totaal, en het 6e jaar op rij dat we deze prijs winnen. Wereldwijd is er grote waardering voor het ontwerp, de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van onze bekroonde producten.

De onderscheiding is toegekend aan onze accu spijkerapparaten. De machines met unieke techniek werken zonder gaspatroon en/of compressor met luchtslang, wat ervoor zorgt dat ze onderhoudsvrij zijn.

Dankzij de combinatie van zowel draadloze als pneumatische technologieën, gebruikt het unieke lucht-aandrijfsysteem perslucht wat de kracht verhoogt. De snelheid en efficiëntie hiervan maakt het mogelijk om veel meer spijkers te schieten. Eventueel vastgelopen spijkers zijn gemakkelijk te verwijderen zonder gereedschap en de diepte regeling is ook instelbaar zonder gereedschap. De spijkerapparaten hebben een koolborstelloze motor en een schakelaar voor één schots- of repeteerfunctie.

Over de iF Design Award
De iF Design Award werd in 1953 gelanceerd in Duitsland, de bakermat van modern design, en is een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld.

De jury beoordeelt producten niet alleen op uniekheid en esthetiek, maar ook op belangrijke criteria als functionaliteit, bruikbaarheid, kwaliteit, prijs en milieuaspecten.

 

PRESS RELEASE

 

Terug naar overzicht